Αρχική Σελίδα

Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd.

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Γαλακτοκομική γραμμή παραγωγής για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Γαλακτοκομική γραμμή παραγωγής για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Για περισσότερο από συνεργασία 5 ετών, έχετε παράσχει σε μας την καλύτερη τεχνική υποστήριξη και το καλύτερο προϊόν. ευχαριστίες

—— Από τη Μαλαισία

Το προϊόν λειτουργεί το σταύλο, και μια θαυμάσια υπηρεσία μεταπώλησης, τον συμπαθούμε.

—— Από την Ινδονησία

Είναι μια ευχαρίστηση κάνοντας επιχειρήσεις με σας, ο μηχανικός σας είναι πολύ ασθενής, τέλεια Palletizing μηχανή, τέλεια υπηρεσία!

—— Από το Μπανγκλαντές

Είμαι Online Chat Now

Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd. Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd. Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd. Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd. Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd. Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd. Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd.
Περιβάλλον εργοστασίων Περιβάλλον εργοστασίων Αίθουσα συνεδριάσεων των τμημάτων Ε&Α εργαστήριο επεξεργασίας εργαστήριο επεξεργασίας κατάστημα συνελεύσεων Η οικογένειά μας

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : POMA
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300
Ετήσιες πωλήσεις : 20,000,000-30,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2001
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd.

Η εμπιστευμένη μεταβίβαση και ο συσκευάζοντας προμηθευτής λύσης σας για τη βιομηχανική αυτοματοποίηση!

 

CWho είμαστε

Η βιομηχανική Co. ΕΠΕ εξοπλισμού αυτοματοποίησης της Σαγκάη Poma είναι ένας επαγγελματικοί κατασκευαστής και ένας εξαγωγέας ειδικευμένοι στις διάφορες συσκευάζοντας γραμμές παραγωγής και μεταβίβαση του εξοπλισμού. Προσφέρει επίσης τις υπηρεσίες του σχεδιασμού, της κατασκευής, και της εγκατάστασης στους ανωτέρω τομείς. Οι δυνάμεις POMA είναι αυτόματη συσκευασία και μεταβιβάζοντας τα μέρη στις γραμμές παραγωγής, αυτοματοποίηση της γραμμής παραγωγής οπίσθιου μέρους, έχουμε πάνω από 10 έτη εμπειρίας σε αυτόν τον τομέα, παρέχουμε αυτές τις υπηρεσίες λύσης αυτοματοποίησης εργοστασίων σύμφωνα με την ευκολία των πελατών μας. POMA απολαμβάνει τις μεγάλες φήμες και την εμπιστοσύνη για τα προσαρμοσμένα σχέδια προγράμματος και τα επαγγελματικά σχέδια.

 

Από την καθιέρωση το 2001, Poma έχει αφιερωθεί στη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και της υπηρεσίας, καθώς επίσης και τη βελτίωση του προσωπικού και τη διαχείριση. Μέσω της σκληρής δουλειάς του τεχνικού, Poma έχει απορροφήσει τη προηγμένη τεχνολογία από τη Γερμανία, Ιαπωνία, και ο εξοπλισμός Italy.The από Poma είναι, φυσικά, διεθνώς προηγμένος. Εν τω μεταξύ, Poma προσφέρει τη διαβούλευση τεχνολογίας, το σχέδιο εργασιακών χώρων, την εγκατάσταση και τη διόρθωση, την κατάρτιση τεχνολογίας και τις σχετικές υπηρεσίες.

 

Το δίκτυο πωλήσεών μας έχει καλύψει την Κίνα και έχει επεκταθεί στη Νοτιοανατολική Ασία, την Αμερική, και άλλες περιοχές.

 

Κρατάμε την πεποίθηση ότι η τεχνολογία είναι η ικανότητα πυρήνων, η καινοτομία είναι η προέλευση του κινήτρου, και ότι η καινοτομία τεχνολογίας είναι ατελείωτη. Για να πάρει το προβάδισμα, Poma έβαλε έναν μεγάλο προϋπολογισμό στην έρευνα και έχει ανταμειφθεί καλά, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς πνευματικών δικαιωμάτων και διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας λογισμικού. Το Poma έχει μια ισχυρή ομάδα έρευνας και ανάπτυξης, η οποία θέτει στερεά θεμέλια για να εξασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων.

 

Με την καινοτομία και την μόνος-έρευνα και την ανάπτυξη, Poma έχει εισαγάγει επίσης τον προηγμένο εξοπλισμό για την παραγωγή ή τη δοκιμή. Το Poma καλύπτει έναν τομέα 25.000 τετραγωνικών μέτρων με τον εκσυγχρονισμένο εργασιακό χώρο και ένα ευρύχωρο για πολλές χρήσεις κτίριο γραφείων. Το Poma έχει εξοπλιστεί με τις προηγμένες μηχανές για την επεξεργασία μετάλλων και την πλαστική διαμόρφωση. Η ώριμη τεχνολογία εξασφαλίζει την ποιότητα, την έγκαιρη παράδοση, και την υπηρεσία μεταπώλησης. Ένα πρόσωπο μεταπώλησης μπορεί να επιτευχθεί ανά πάσα στιγμή για τις υπηρεσίες των προσαρμοσμένων μερών, αντικατάσταση, επισκευή, συντήρηση και ούτω καθεξής.

 

Όλοι έχουν χρησιμοποιήσει τα προϊόντα μας (μερικοί πελάτες)

Coca-Cola, Glico, haagen-Dazs, Lotte, Stora Enso, Wrigley, Ajinomoto, Orion καλύτερο Global Pie Company

Perfetti Van Melle B.V. ομάδας, Hygienix, ομάδα γυαλιού της Ταϊβάν, APP Ασία πολτός & Co. χαρτιού, ΕΠΕ

SUPERCHEM Surface Chemistry Company περιόρισε, ομάδα της Κίνας Cofco, ομάδα της Κίνας Mengniu

Ομάδα της Κίνας Yili, αυτοκίνητο BYD, WB, Cheng Loong Corp, ομάδα της Κίνας Yueda.

 

Συνεταιριστικοί πελάτες Poma 

Λύσεις βιομηχανίας

Τα συσκευάζοντας και μεταβιβάζοντας ψηφίσματα από Poma χρησιμοποιούνται ευρέως στο σύροντας τέλος των αυτόματων γραμμών παραγωγής για τα τρόφιμα, το ποτό, το κρασί, το γαλακτοκομείο, τα μανιτάρια, τις συσκευές, τις υπεραγορές, την αποθήκευση διοικητικών μεριμνών, τις καθημερινές χημικές ουσίες χρήσης, τα φάρμακα και τις χημικές εφαρμοσμένες μηχανικές. Οι λύσεις είναι επίσης κατάλληλες για τον εξοπλισμό, που μεταβιβάζει τα μέρη εξοπλισμού και μηχανημάτων, τα ηλεκτρικά συστατικά και το σχετικό εξοπλισμό.

 

Στο στάδιο του σχεδιασμού, η ελεύθερη διαβούλευση τεχνολογίας προσφέρεται πριν από την επιχείρηση. Η βοήθεια προσφέρεται επίσης για το σχεδιάγραμμα του εργασιακού χώρου και της τοποθέτησης των γραμμών παραγωγής, για να σιγουρευτεί της οικονομίας και της αποδοτικότητας για τους πελάτες.

 

Οι μηχανικοί σε Poma είναι επαγγελματικοί, με την εμπειρία τις μηχανές για τους πελάτες στο εξωτερικό πολλές φορές. για Poma, οι σχέσεις με τους πελάτες και τους πελάτες είναι πάντα αρμονικές.

 

Κύρια προϊόντα POMA:

a. Ποικιλίες των αυτόματων γραμμών παραγωγής για τα τρόφιμα, ποτά, γαλακτοκομικά προϊόντα και ούτω καθεξής.

b. Ρομπότ στον τομέα των τροφίμων, των ποτών, των φαρμάκων, του ηλεκτρονίου, των αυτοκινήτων και της χημικής εφαρμοσμένης μηχανικής.

c. Αυτόματες μηχανές συσκευασίας, όπως να ξεφορτώσει τη μηχανή, αυτόματη palletizing μηχανή, ανοιχτήρια, μηχανές φόρτωσης και ούτω καθεξής.

d. Όλα τα είδη μεταφορέων και μεταβίβασης των συστημάτων ελέγχου.

e. Ανταλλακτικά των μεταφορέων και της μεταβίβασης των κυλίνδρων.

 

Όλοι οι πελάτες, νέος ή παλαιός, κοντά ή μακριά, είναι ευπρόσδεκτοι να έρθουν σε επαφή με POMA για τη μελλοντική επιχείρηση και την αμοιβαία επιτυχία.

 

Περιβάλλον εργοστασίων

Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd.

Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd.

Κτίριο γραφείων

Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd.

 

Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd.

Μπροστινό γραφείο επιχείρησης

Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd.

Δωμάτιο διαπραγμάτευσης

Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd.

Η διεύθυνση εργοστασίων, χτυπά στην εικόνα στο Google Maps

Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Hans Han

Τηλ.:: +86--13671678094

Φαξ: +86-21-57881412

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)