Αρχική Σελίδα

Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Γαλακτοκομική γραμμή παραγωγής για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Γαλακτοκομική γραμμή παραγωγής για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Για περισσότερο από συνεργασία 5 ετών, έχετε παράσχει σε μας την καλύτερη τεχνική υποστήριξη και το καλύτερο προϊόν. ευχαριστίες

—— Από τη Μαλαισία

Το προϊόν λειτουργεί το σταύλο, και μια θαυμάσια υπηρεσία μεταπώλησης, τον συμπαθούμε.

—— Από την Ινδονησία

Είναι μια ευχαρίστηση κάνοντας επιχειρήσεις με σας, ο μηχανικός σας είναι πολύ ασθενής, τέλεια Palletizing μηχανή, τέλεια υπηρεσία!

—— Από το Μπανγκλαντές

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Αυτό που είναι τα καλύτερα συστήματα μεταφορέων για την αυτοματοποίηση συσκευασίας, η κλίμακά μας πλήρως αυτόματων ή ημιαυτόματων συστημάτων μεταφορέων συσκευασίας χρησιμοποιείται για τις διάφορες γραμμές παραγωγής, μπορεί να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις. Αναγνωρισμένη για τη υψηλή επίδοση, τη χαμηλές συντήρηση και την ευκολία λειτουργίας της, αυτή η εξαιρετική σειρά του αυτοματοποιημένου συσκευάζοντας εξοπλισμού μεταφορέων ιδιαίτερα στην αγορά, προϊόντα αυτών των εξατομικεύσιμα συσκευάζοντας συστημάτων μεταφορέων κατάλληλα για τις διάφορες γραμμές παραγωγής και ούτω καθεξής.

   

  Καινοτόμος εφαρμοσμένη μηχανική αυτοματοποίησης λογισμικού και συνήθειας για τις πλήρεις, μοναδικές λύσεις. Ο στόχος μας είναι να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα εργαλεία για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις, πέρα από ένα ευρύ φάσμα των τμημάτων βιομηχανίας, γίνεται μπροστά στις βιομηχανίες τους.

   

  Έχουμε επιτύχει στην ταξινόμηση μεταξύ ενός από τους προεξέχοντες κατασκευαστές και τους εξαγωγείς μιας κατάταξης των βιομηχανικών εξοπλισμών αυτοματοποίησης. Τα προϊόντα σε αυτήν την περιεκτική σειρά περιλαμβάνουν από τη γραμμή παραγωγής ποτών, τη γαλακτοκομική γραμμή παραγωγής, τη γραμμή παραγωγής προϊόντων, τα αυτοματοποιημένα συστήματα μεταφορέων, την αυτόματη εγκιβωτίζοντας μηχανή, την αυτόματη palletizing μηχανή, την αυτόματη depalletizing μηχανή, τα ρομποτικά συσκευάζοντας μηχανήματα, τα αυτόματα συσκευάζοντας μηχανήματα, pasteurizer τη μηχανή και τη βιομηχανική καθαρίζοντας μηχανή για να ονομάσουν μερικών. Προσφέρουμε επίσης τη γραμμή παραγωγής κρέατος, μπορούμε γραμμή παραγωγής, γραμμή παραγωγής κρασιού και διάφορες αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής μεταξύ άλλων, παρέχουμε σε σας τα προϊόντα καλής ποιότητας και τις υπηρεσίες από την Κίνα.

   

  Με ένα ευρύ φάσμα, μια καλή ποιότητα, λογικές τιμές και μοντέρνα σχέδια, τα προϊόντα μας εφαρμόζονται εκτενώς στα τρόφιμα, το ποτό, τη βιομηχανία ιατρικής, τη χημική βιομηχανία και άλλες βιομηχανίες. Τα προϊόντα μας αναγνωρίζονται ευρέως και εμπιστευμένος από τους χρήστες και μπορούν να συναντήσουν συνεχώς να αναπτύξουν τις οικονομικές και κοινωνικές ανάγκες.

   

  POMA - Η εμπιστευμένη μεταβίβαση και ο συσκευάζοντας προμηθευτής λύσης σας για τη βιομηχανική αυτοματοποίηση!

   

  Εργαστήριο επεξεργασίας

  Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd.

  Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd.

  Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd.

  Κατάστημα συνελεύσεων

  Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd.

  Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd.

  Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd.

   

  Σειρά ανταλλακτικών

  Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd.

  Χτυπήστε στην εικόνα στο Google Maps

  Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd.

 • OEM / ODM

  Είμαστε ανοικτοί στους παγκόσμιους πελάτες, καλωσορίζουμε για να μας επισκεφτούμε και να συνεργαστούμε με μας. Προσπαθήστε να επεκτείνετε τη διεθνή αγορά. Αναπτύξτε το συνεταιριστικό συνεργάτη που εστιάζουν στην ποιότητα και που είναι προσανατολισμένα προς τις υπηρεσίες στους καταναλωτές.

   

  Βρίσκουμε πάντα την τοπική επαγγελματική αντιπροσωπεία για την καλύτερη τοπική υπηρεσία. Βρίσκουμε πάντα τον επαγγελματικό συνεργάτη για καλύτερα παγκοσμίως να εμπορευτούμε.

   

  Διατηρούμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των συνεργατών μας με την παροχή του υψηλού προτύπου - ποιότητα, επαγγελματικό σύστημα υπηρεσιών και η όλο και περισσότερο ισχυρή δύναμη εμπορικών σημάτων.

   

  Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με για το cOem/το ODM. Αυξανόμαστε μαζί και και οι δύο θα κερδίσουμε την αγορά.

 • Ε & Α

  Η ιστορία λύσεών μας ποικίλλει στην πολυπλοκότητα από απλό ιδιαίτερα αυτοματοποιημένος, κάθε λύση η ομάδα που μας προτείνει θεωρείται από μόνο του αξίες για να παρέχει τα τεράστια κέρδη παραγωγικότητας και μια γρήγορη απόδοση της επένδυσης.

   

  Μετά από τα έτη ανάπτυξης, έχουμε σχεδιάσει όλα τα είδη γραμμής παραγωγής για τις διαφορετικές ανάγκες. Εξαρτάται από την ανάγκη των πελατών, μπορούμε να επιλύσουμε μια αντίστοιχη τεχνική πρόταση για όλα τα είδη ανάγκης.

   

  Η έρευνά μας και η ανάπτυξη της ομάδας διαμορφώνονται με τους ηλεκτρικούς μηχανικούς, τους μηχανικούς συστημάτων μεταφορέων, τους μηχανικούς μηχανών συσκευασίας και τους μηχανικούς εγκαταστάσεων. Όλοι οι μηχανικοί είναι όλοι έμπειρος εμπειρογνώμονας που εργάζεται σε αυτήν την βιομηχανία πάνω από 10 έτη. Ισχυρή υποστήριξη τεχνολογίας προσφοράς τμημάτων Ε&Α για μας και τους πελάτες μας.

   

  1. Υποστήριξη τεχνολογίας πριν από τις πωλήσεις

  Με βάση τη ζήτηση παραγωγής από τους πελάτες, το τμήμα Ε&Α θα επιβεβαιώσει το σχέδιο και τη δυνατότητα και την επένδυση παραγωγής. η έκθεση θα βοηθήσει τους πελάτες μας να λάβουν την απόφαση.

   

  2. Υποστήριξη τεχνολογίας κατά τη διάρκεια της κατασκευής

  Όταν η σύμβαση επιβεβαίωσε, το τμήμα Ε&Α θα προσφέρει την υπηρεσία σχεδίου και θα τακτοποιήσει τα σχέδια για το τμήμα παραγωγής. ολόκληρη η διαδικασία κατασκευής είναι υπό έλεγχο του τμήματος Ε&Α και του τμήματος ποιοτικού ελέγχου.

   

  3. Υποστήριξη τεχνολογίας μετά από τις πωλήσεις

  Μετά από να παραδώσει τη γραμμή παραγωγής, το τμήμα Ε&Α θα προσφέρει τα εγχειρίδια λειτουργίας για ολόκληρη τη γραμμή και θα ασφαλίσει τα πρότυπα και τις σημειώσεις εγκαταστάσεων. κάθε γραμμή παραγωγής θα καταγραφεί για τη μελλοντικές ανάπτυξη και τη συντήρηση.

   

  Χαιρετίστε την επίσκεψή σας στην έδρα και το εργοστάσιό μας στη Σαγκάη, αναμένοντας με ενδιαφέρον τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους πελάτες μας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Hans Han

Τηλ.:: +86--13671678094

Φαξ: +86-21-57881412

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)